Brandul ICS a devenit INTERCOOLING

Tablouri electrice si Automatizari

Echipa International Cooling Systems ofera servicii complete de echipamente electrice, instalatii electrice si automatizari. Numeroasele proiecte in industria frigului ne-au facut sa avem o experienta vasta in automatizarea proceselor si a instalatiilor.

Automatizări și sisteme SCADA

Portofoliul nostru de proiecte cuprinde sisteme complexe de automatizări pentru funcționarea optimă a sistemelor de racire industriale si nu numai. Automatizarea sistemelor de racire duce la creșterea productivității, a competitivității, elimină erorile umane și contribuie la diminuarea costurilor.

Procesele de producție industrială se confruntă cu cerințe tot mai complexe în ceea ce privește optimizarea proceselor, implementarea mașinilor și reglementările. Acest lucru are un impact deosebit asupra automatizării proceselor.

Pentru a oferi servicii optime clienților noștri, folosim instrumente și echipamente avansate care au fost încercate și testate în practică.

Precum soluțiile Siemens care să permită utilizatorului să monitorizeze zilnic și să controleze (prin modificarea set pointurilor) parametrii de interes. Interfața operator HMI de tip PC-Panel  , pe care se va instala aplicația SCADA (dezvoltată pe baza platformei WinCC Flexible de la Siemens) și licențe necesare, va conține sinopticul întregii instalații pentru vizualizarea intuitivă a stărilor și tuturor parametrilor de interes și pentru controlul acestora. Acesta va asigura înregistrarea tuturor mărimilor de interes din sistem și reprezentarea evoluției acestora prin intermediul unor trend-uri. Prin conectarea PC-ului la internet, este posibilă monitorizarea și diagnosticarea de la distanța a sistemului.

Soluția INTERCOOLING permite controlul complet al echipamentelor, prin intermediul unei interfețe utilizator. Un control mai bun înseamnă automat beneficii, cum ar fi economii, flexibilitate, siguranță, cheltuieli reduse de operare și mentenanță, modalități de operare mai atractive și prietenoase pentru utilizatori.

Datorită faptului ca utilizăm tehnologii standard, deschise, fără patentare specială, cum ar fi Profibus, ModBUS, Ethernet, soluția INTERCOOLING este compatibilă cu sistemele de pe piața, avand toate comunicațiile standardizate pentru o integrare completă în rețea, fără a fi nevoie de gateway-uri de comunicație.

Aplicații tipice

 • Proiectare sisteme de Automatizare
 • Programare PLC
 • Sisteme SCADA
 • Integrare BMS
CONTACTEAZĂ-NE

Tablouri electrice și de automatizare

tablou electric

Tablourile electrice reprezintă o parte importantă a soluțiilor integrate pe care le oferim clienților noștri și sunt întotdeauna conforme cu standardele de calitate pe care ni le propunem. Tablourile electrice constituie elementul vital al oricărei instalații electrice care asigură alimentarea cu energie și funcționarea în deplină siguranță a tuturor consumatorilor.

Prin procesul de proiectare, alegerea și integrarea componentelor de calitate, procedurile de testare și măsurare conform normativelor și instruirea personalului de exploatare ne asigurăm că soluția finală este în conformitate cu necesitățile și solicitările beneficiarilor.

Oferim servicii de proiectare, asamblare, testare, punere în funcțiune și service pentru tablouri electrice în acord cu cerințele clientului și cu normativele în vigoare.


Beneficii:

 • Tablourile sunt dotate cu convertizor de frecventa cu afișaj grafic montate pe ușa tabloului
 • Chei de acționare și lămpi pentru semnalizarea stării tuturor echipamentelor
 • Tabloul poate fi comandat cu comunicație Modbus,Profibus,Lon,BacNet pentru o integrare ușoară în rețea de tip BMS a clădirii
 • PLC Siemens cu rol de monitorizare și control a tuturor mărimilor de interes

 

Servicii

 • Montaj instalatii, aparate si echipamente, punere în functiune, reparatii si modernizari.
 • Instalatii de distributie joasa tensiune
 • Bransamente electrice trifazate si monofazate.
 • Instalatii de legare la pamânt si paratrasnet.
CONTACTEAZĂ-NE

Proiectare și montaj electrice

montaj electrice

Presteaza servicii de proiectare in domeniul instalatiilor electrice, precum si consultanta in ceea ce priveste proiectarea si executia acestora, venind in sprijinul nevoilor dumneavoastra, va oferim servicii profesionale, ce presupun proiectarea, consultanta, executia si intretinerea instalatiilor electrice.

Suntem autorizati de catre A.N.R.E – Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei:

-proiectare/executare instalatii electrice

-verificator de proiecte instalatii electrice

 

Servicii

 • Executie si montaj instalatii de joasa tensiune si curenti slabi.
 • Proiectare si executie tablouri electrice
 • Executie si avizare prize de pamant
 • Masuratori pram.
CONTACTEAZĂ-NE

SERVICIILE NOASTRE

3d

Soluții tehnice și proiectare 3D

icon racire

Distribuție și instalare de echipamente

icon

Lucrări de montaj

servicii hvac la cheie icon

Proiecte la cheie

icon control de la distanță

Sisteme de automatizare și monitorizare la distanță

icon mobilitate

Reabilitare și modernizare pentru orice tip de turnuri de răcire

icon man at work

Service și asistență post-vânzare