Compresoare

Produsele SABROE sunt recunoscute și respectate la nivel mondial pentru calitatea realizării, fiabilitatea pe termen lung și eficiența costurilor de exploatare. Distribuim întreaga gamă de compresoare cu piston și șurub Sabroe, cât și servicii pentru ciclul complet de viață al echipamentelor.

SABROE CMO Compresoare cu piston

Compresoare mici, cu o singură treaptă, cu volume cuprinse între 100-270 m3/h. Compresoarele CMO sunt unități mici, special concepute pentru a fi utilizate în instalații de refrigerare la scară mai mică, unde fiabilitatea este o preocupare deosebită, iar funcționarea neîntrerupta este o prioritate majoră. Acestea reprezintă o soluție economică, cu mentenanță redusă pentru instalațiile de refrigerare de dimensiuni mici, fiind utilizate cel mai frecvent ca unități independente care funcșionează la sarcină maximă sau ca și compresoare de rezervă. Sunt existente șase modele diferite pentru a furniza volume cuprinse între 97 și 273 m3/h.

VEZI GAMA PE SITE-UL PRODUCĂTORULUI

Beneficii cheie

 • Coeficient de performanță ridicat (COP), cu performanță ridicata chiar și în condiții de încărcare parțială
 • Construcția specială asigură un nivel de zgomot și vibrații reduse
 • Acționarea cu convertizoare de frecvență (opțional) asigură controlul fără trepte a capacității pe întreaga gamă de operare.
 • Reparațiile se pot efectua pe poziție, fără a demonta compresorul
 • Ușor de accesat pentru service, cu cerințe reduse pentru piese de schimb

SABROE SMC Compresoare cu piston

Compresoare mari cu o singură treaptă, cu volume cuprinse între 200-1350 m3 / h.

Compresoarele din gama SMC sunt ideale pentru a fi utilizate în instalațiile de refrigerare de dimensiuni medii, în care redundanța reprezintă o prioritate majoră. Ele sunt deosebit de eficiente în condiții de încărcare parțială. Compresoarele SABROE SMC sunt recunoscute pe plan mondial pentru fiabilitatea lor excepțională, făcându-le o soluție economică, cu mentenanță redusă pentru instalațiile de refrigerare mari, ce pot utiliza toți agenții frigorifici. Sunt disponibile cinci modele diferite pentru a furniza volume cuprinse între 226 și 1357 m3 / h.

VEZI GAMA PE SITE-UL PRODUCĂTORULUI

Beneficii cheie

 • Coeficient de performanță ridicat (COP), cu performanțe ridicate în condiții de încărcare parțială
 • Convertizorul de frecvență asigură controlul pas cu pas a întregului interval de funcționare
 • Intervalele de service calculate pe baza condițiilor de operare, încorporat în echipamentul de control
 • Ușor de accesat pentru service, cu cerințe reduse pentru piese de schimb
 • Design special cu separator de ulei optional, bazat pe tehnologia coalescer
 • Configurate fără sistem de ulei

SABROE HPO/HPC/HPX Compresoare de înaltă presiune cu piston

Compresoarele hibride cu piston de înaltă presiune CMO și SMC, cu volume cuprinse între 100-800 m3/h.

Blocurile compresoarelor din gama HPO / HPC / HPX sunt turnate din oțel ductil de înaltă rezistență, făcându-le deosebit de rezistente și capabile să funcționeze în condiții de presiune extrem de ridicată. Acest lucru are ca rezultat temperaturi de condensare de până la 90 ° C, lucru care face compresoarele HPX și HPO / HPC ideale pentru utilizarea împreună cu pompele de căldură și aplicațiile de apă caldă și ca o etapă suplimentară de “supraîncărcare” în instalațiile tradiționale de amoniac. Compresoarele de înaltă presiune SABROE sunt ideale pentru funcționarea cu amoniac sau CO2 ca agent frigorific. Compresoarele de înaltă presiune SABROE oferă o fiabilitate excepțională și economii mari pe costurile de funcționare, deoarece acestea se bazează pe compresoarele CMO și SMC de mare volum, iar majoritatea pieselor turnate și piesele de schimb sunt identice.

VEZI GAMA PE SITE-UL PRODUCĂTORULUI

Key Benefits

 • High coefficient of performance (COP), with excellent performance under part-load conditions
 • Variable-speed drive provides stepless capacity control over the entire operating range
 • Provides exceptionally high condensing temperatures – up to 90°C
 • Designed for easy service access, and repairs can be undertaken in situ, without removing the compressor
 • Optional special oil separator design based on coalescer technology

SABROE TCMO/TSMC Compresoare în două trepte cu piston

Versiuni în două trepte ale compresoarelor cu piston CMO și SMC, cu volume măsurate de 150-1000 m3/h.

Compresoarele compacte SABROE cu două trepte TCMO / TSMC reprezintă o alternativă economică de funcționare a compresoarelor cu o singură treaptă în instalațiile de refrigerare cu temperaturi joase mai mici. Unitățile de compresoare TCMO / TSMC sunt, de asemenea, ideale pentru instalațiile industriale de refrigerare mijlocii care implică o plajă mare de temperaturi, cum ar fi instalațiile de congelare. În plus, aceste unități sunt ușor de personalizat cu sisteme de răcire intermediare. Folosirea unei setări în două etape, construită împreună ca o singură unitate, ajută la evitarea dublării echipamentului – reducând astfel costurile și economisind spațiu. Sunt disponibile opt modele diferite pentru a oferi volume măsurate între 146 și 1018 m3/h.

VEZI GAMA PE SITE-UL PRODUCĂTORULUI

Beneficii cheie

 • Împărțirea cresterii temperaturii în două etape separate reduce consumul total de energie
 • Dimensiuni relativ mici
 • Coeficient de performanță ridicat (COP), cu performanțe excelente în condiții de încărcare parțială
 • Acționarea cu convertizor de frecvență (opțional) asigură controlul pas cu pas a întregului interval de funcționare

SABROE SABflex Compresoare cu șurub

Compresoare mici cu șurub, cu volum cuprinse între 160-950 m3/h.

Compresoarele cu șurub SABROLE SABflex sunt special concepute pentru instalații în care cerințele pentru capacitatea de refrigerare variază în timp. Aceste unități de dimensiuni mai mici sunt optimizate pentru a asigura o performanță excepțională de sarcină parțială, precum și o eficiență energetică optimă. Aceste unități pot fi configurate pentru a funcționa cu convertizoare de frecvență (VSD), pentru a modula turația între 1.000-6.000 rpm. Convertizorul de frecvență poate fi montat pe unitate sau separat într-o cameră de comandă. Unitățile din gama SABflex sunt disponibile pentru a furniza volume de 160-950 m3 / h la 6000 rpm folosind un motor de mare viteză sau 160-570 m3 / h la 3600 rpm folosind un motor standard.

VEZI GAMA PE SITE-UL PRODUCĂTORULUI

Beneficii cheie

 • Sistemul de control al capacității fără trepte, asigură că ieșirea corespunde întotdeauna cerințelor
 • Performanță ridicată atât la sarcină maxima cât și la sarcină parțială
 • Design simplu, cu mai puține părți în mișcare și vibrații foarte reduse
 • Suportă programele bazate pe servicii bazate pe condiții (CBS) și conceptul SABROE Block Swap
 • Panou electric standardizat testat înainte de livrare

SABROE SAB Compresoare cu șurub

Compresoare mici, cu o singură treaptă, cu volume cuprinse între 200-1000 m3/h.

Compresoarele cu șurub SABROE SAB sunt proiectate și configurate pentru a aborda cerințele de refrigerare industriale la scară mai mică, în care o combinație de fiabilitate excepțională, performanță ridicată și costuri de funcționare reduse este esențială. Aceste unități mici pot funcționa cu toți agenții frigorifici și gazele de proces obișnuite, iar toate componentele sunt selectate pentru o bună accesibilitate și ușurință în mentenanță, asigurând o întreținere eficientă din punct de vedere al costurilor. Sunt disponibile opt modele diferite pentru a furniza volume cuprinse 204-1016 m3/h.

VEZI GAMA PE SITE-UL PRODUCĂTORULUI

Beneficii cheie

 • Funcționare cu convertizor de frecvență și controlul capacității fără trepte asigură că puterea este întotdeauna ajustată pentru a se conforma cerințelor
 • Compresoarele cu șurub SAB sunt echipate cu un sistem de control Unisab III
 • Vana de pornire la rece gresează compresorul, fără a fi nevoie de pompă de ulei
 • Filtrul de ulei SuperFilter II captează 99% din toate particulele mai mari de 5 microni
 • Dimensiuni reduse

SABROE SAB Compresoare cu șurub

Compresoare mari cu o singură treaptă, cu volume cuprinse între 850-11000 m3/h.

Modelele mai mari ale compresoarelor cu șurub SABROE SAB sunt concepute special pentru a face față instalațiilor de refrigerare industriala la scară mai largă, în care cerințele prioritizează fiabilitatea excepțională, performanța ridicată și costurile de funcționare reduse. Toate componentele sunt proiectate și configurate pentru a asigura costuri reduse de întreținere ca urmare a unei bune accesibilități și a unui serviciu facil. Ca și omologii lor mai mici, aceste compresoare de mare capacitate pot fi utilizate cu toți agenții frigorifici obișnuiți și gazele de proces. Sunt disponibile 13 modele diferite pentru a furniza volume cuprinse între 848-11016 m3/h.

VEZI GAMA PE SITE-UL PRODUCĂTORULUI

Beneficii cheie

 • Acționare cu convertizor de frecvență și controlul capacității fără trepte asigură că puterea este întotdeauna ajustată pentru a se conforma cerințelor
 • Compresoare cu șurub SAB sunt echipate cu un sistem de control Unisab III
 • Vana de pornire la rece gresează compresorul, fără a fi nevoie de pompă de ulei
 • Filtrul de ulei SuperFilter II captează 99% din toate particulele mai mari de 5 microni
 • Dimensiuni reduse
 • Separator de ulei compact

SABROE SAB Compresoare de înaltă presiune cu șurub

Aceste compresoare de înaltă presiune sunt ideale pentru instalațiile cu pompă de căldură cu amoniac, construite on-site, care condensează la 90 ° C sau la 72 ° C. Ele sunt, de asemenea, alegerea ideală pentru sistemele cu CO2 mai mari sau pentru instalațiile frigorifice cu două trepte la temperaturi scăzute, cum ar fi sistemele de refrigerare în cascadă cu dioxid de carbon-amoniac (R744-R717). Utilizarea CO2 ca agent frigorific face posibilă reducerea unor costuri în ceea ce privește instalarea conductelor și costurile compresoarelor, deoarece un singur compresor poate înlocui mai multe compresoare folosind agenți frigorifici tradiționali. Compresoarele cu înaltă presiune SABROE SAB sunt special concepute pentru funcționarea cu viteză variabilă și flexibilitate maximă, eliminând limitările tradiționale ale capacității tehnologiei slidevalve. Gama de capacități a tuturor modelelor SAB se extinde de la 1000 rpm la turații maxime. Compresoarele de înaltă presiune SAB 193, 233, 283 și 355, asigură capacități substanțiale de încărcare de bază împreună cu o flexibilitate excepțională în funcționarea convertizorului de frecvență. Acest lucru asigură robustețea și fiabilitatea derivate din mii de compresoare în serviciul pe termen lung în instalațiile de refrigerare din întreaga lume.

VEZI GAMA PE SITE-UL PRODUCĂTORULUI

Beneficii cheie

 • Unități de înaltă presiune proiectate special pentru aplicații care utilizează CO2 sau amoniac ca agent frigorific
 • Controlul capacitatii fără trepte de viteză asigură că ieșirea corespunde întotdeauna cerințelor
 • Performanță ridicată atât la sarcină maximă cât și la sarcină parțială
 • Dimensiuni reduse, cu mai puține părți în mișcare și vibrații foarte reduse
 • Susține programele bazate pe condiții bazate pe servicii (CBS)

SERVICIILE NOASTRE

Soluții tehnice și proiectare 3D

Distribuție și instalare de echipamente

Lucrări de montaj

Proiecte la cheie

Sisteme de automatizare și monitorizare la distanță

Reabilitare și modernizare pentru orice tip de turnuri de răcire

Service și asistență post-vânzare