Colectiv tehnic

4 brevete
in instalatii de frig si pompe de caldura cu absorbtie

3 premii "I"
la concursuri nationale de inventii si inovatii

12 ani
management York Company

16 patinoare
in Romania

peste 40 ani
de experienta

Colectivul tehnic este condus de Dipl. Ing. Dan Costache, nume cunoscut in domeniu si o garantie pentru succesul proiectelor dumneavoastra.

Dipl. Ing. Dan Costache are o vasta experienta in exploatarea si proiectarea instalatiilor de racire, recunoscuta prin 4 brevete in domeniul instalatiilor de frig si al pompelor de caldura cu absorbtie. Dipl. Ing.  Dan Costache a adus in cadrul ICS experienta profesionala dobandita in calitatea de Director Departament Refrigerare al companiei YORK International, timp de 12 ani.

Sub conducerea sa au fost realizate proiecte complexe, la standarde ridicate de eficienta si performanta pentru: Centrala Nucleara de la Cernavoda, petrochimie, rafinarii, patinoare, fabrici de bere, abatoare  si alte industrii producatoare.

Dan Costache este singura persoana din Romania care a fost instruita in constructia patinoarelor in Suedia, cunostinte aplicate in realizarea sau coordonarea proiectarii si executiei a 16 patinoare in tara.

Dan Costache se dedica personal pentru asigurarea celor mai inalte standarde de pregatire a echipei tehnice. Sub ghidarea lui s-au format de-a lungul timpului echipe intregi de specialisti.

Colectivul nostru tehnic participa periodic la programe de instruire la fabricile producatoare, pentru instalarea echipamentelor si procedurile de service si mentenanta.